Tevékenységünk

Folyamatos kapcsolatot tartunk mindazon szervekkel, szervezetekkel, melyek a társasház üzemeltetésében részt vesznek.

Biztosítjuk az esetleges meghibásodások azonnali kivizsgálását, gyors elhárítását, hétvégeken is.

Nyilvántartjuk a hátralékos befizetéseket (közös költség, célbefizetés stb.), intézkedünk annak behajtásáról, ha szükséges jogi úton is.

Felkutatjuk azokat a lehetőségeket, melyekkel a közös költség szinten tartása, csökkentése lehetővé válik (közös területek bérbeadása, hasznosítása, energiatakarékosság, stb.).

A tulajdonközösség igényeinek megfelelően megszervezzük az épület tisztántartását, szemétszállítását, szükség szerinti kert gondozását.

Az épület műszaki állagának felmérése alapján tervet készítünk a szükségessé váló karbantartási munkákra és a tulajdonközösség határozatának megfelelően gondoskodunk annak megvalósításáról.

Felújítási pályázatok előkészítését és bonyolítását vállaljuk akár a kerületi önkormányzat, akár a Fővárosi Önkormányzat által nyújtott hitel felvételéről dönt a társasház. Több sikeres pályázati anyagot készítettünk, melynek eredményeként:

  • 1053 Veres Pálné u. 27. (közös tulajdon eladása, kazáncsere, lift felújítás, nyertes pályázat)
  • 1055 Szalay u. 2. (Lift felújítása, nyertes pályázat)
  • 1052 Károly krt. 24. (Teljes gázhálózat felújítása, nyertes pályázat)
  • 1051 Nádor u. 19. (Kapu felújítás, nyertes pályázat)
  • 1056 Váci utca 46. (Tető felújítás, nyertes pályázat)
  • 1056 Váci utca 45. (Alapvezetékcsere folyamatban, nyertes pályázat) 

Képviseljük az épület tulajdonosainak érdekeit a hatóságok, illetve harmadik személlyel szemben.

Folyamatosan ellenőrizzük az épület állagát. A tulajdonosok érdekét szem előtt tartva a garanciális és szavatossági igényeket érvényesítjük.

Vállaljuk a megalakuló tulajdonközösség közművekkel és egyéb intézményekkel szembeni ügyeinek intézését.

Amennyiben a tulajdonközösség részéről igény jelentkezik az építkezés folyamán a műszaki ellenőrzést is elvégezzük, megállapodás szerinti díjazással.

Vállalkozunk az egyéni, lakáson belüli felújítási munkák megszervezésére és lebonyolítására, ha ilyen igény merülne fel.

***

Ha bármilyen felmerülő kérdése lenne, hívjon minket bizalommal a +3630/952-0754-es telefonszámon vagy írjon a szatek@szatek.hu email címre.